X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Alexandr Prohanov: Incendiul de la Odesa – o execuție ritualică

6 mai. 2014,, 02:53   Externe
8802 9
Foto: mediazavod.ru
Acest eveniment oribil are două niveluri, două aspecte și la suprafață este cel cronologic, despre care vorbesc mass-media ruse, europene și ucrainene, a declarat pentru "RSN", scriitorul și publicistul A. Prohanov.

Însă, în opinia sa, tragedia din Casa Sindicatelor a fost o execuție ritualică, care vorbește despre faptul că fascismul s-a afirmat. "Fascismul nu este doar o organizație politică și un sistem social, este o religie a infernului, religia întunericului, morții", - afirmă scriitorul.

Potrivit lui, aceasta a fost o orgie, cu scopul de intimidare , dar, de asemenea, realizată pentru inițierea tinerilor care împușcau și aruncau cocktailuri Molotov.

"Această inițiere a morții și rusofobiei generează o altă inițiere – anti-fascismul, victoria, panglicile Sf. Gheorghe. Deoarece victoria care poartă sensul de paradis este tot o religie și un teatru original cu aceste focuri de artificii și parade ale victoriei. Și aceste două forțe s-au ciocnit în Ucraina, filozofia și religia victoriei și filozofia morții monstruoase și a închisorii", - a rezumat Prohanov.

Zeci de activiști "antimaidan" au murit în incendiul din Casa Sindicatelor, căreia i-au dat foc extremiștii radicali din "Sectorul de dreapta" și susținătorii lor în timpul ciocnirilor de vineri.Procuratura a raportat 46 de morți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?