X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Tot ce poate face Chirtoacă în cinstea Zilei Europei e să aducă orchestre în piață

6 mai. 2014,, 17:10   Societate
4880 0
Foto: noi.md
Muntele a născut un șoarece! Balonul de săpun s-a spart! Regele e gol! Asemenea complemente se aud astăzi la adresa primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, după publicarea pe site-ul oficial al Primăriei a programului festiv cu ocazia Zilei Europei, ce constă doar dintr-un punct: în Piața Marii Adunări Naționale, pe 9 mai, Primăria va organiza parada fanfarelor. Concertul va începe la ora 15.00. La el vor participa orchestrele municipale și republicane, relatează NOI.md.

Experții se întreabă: oare a meritat să rupă lancea și să-i ofenseze pe puținii veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei care au mai rămas în viață?! A meritat oare, în ciuda Partidului Comuniștilor, să nu-i ofere posibilitatea acestuia de a le dărui veteranilor și tuturor locuitorilor capitalei un concert grandios, similar cu cel din anul trecut?!

E curios însă că, sub pretextele artificiale ale unor posibile provocări, organele centrale au refuzat totuși să participe la manifestațiile dedicate Zilei Europei, însă totodată, vor sărbători Ziua Victoriei. Și chiar vor organiza propriile evenimente. Cu toată apartenența declarativă la valorile europene, liderii partidelor aflate la guvernare nu au dorit să devină propriii gropari ai reputației în fața cetățenilor Moldovei. Chirtoacă însă din nou s-a dovedit a fi cel mai european dintre toți.

Primarul general nu va reuși să le ia locuitorilor Moldovei Ziua Victoriei, care este o sărbătoare cu lacrimi în ochi. Doar o va umbri puțin. Și pentru ce? Or, fiecare faptă are și răsplată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав