Arşiţa stiri: 213
Jocurile Olimpice stiri: 294
Transnistria stiri: 1461

Un analist politic american a PREZIS FALIMENTUL NATO și UE din cauza Ucrainei

8 mai. 2014,, 03:50   Externe
9412 40
Foto: hasarakutyun.am
Conflictul din Ucraina va deveni un marș funebru pentru ONU, FMI, UE, NATO și alte organizații occidentale care încearcă să demonstreze în unison pentru miliarde de oameni că 2 +2 = 5, crede bloggerul american și activistul anti-război Daniel Walsh.

Daniel Patrick Walsh a publicat un articol pe consortiumnews.com, în care a vorbit despre impactul SUA asupra evoluțiilor din Ucraina și a prezis prăbușirea iminentă a numeroase organizații internaționale în legătură cu criza din Ucraina.

Așa-numita operațiune a forțelor anti - teroriste ucrainene controlate Kiev, el numește crimă de război, orchestrată la Washington.

" Fără îndoială, aceasta este o crimă de război. Acum, nimeni nu trebuie să se îndoiască cine trage sforile. Junta nelegitimă doar îndeplinește ceea ce au poruncit stăpînii din Fondul Monetar Internațional, care , după cum se știe, stă la straja capitalurilor occidentale. De la Washington, unde se află sediul central al FMI s-a dat de înțeles că acordurile încheiate cu Ucraina, care sînt o condamnare la moarte pentru mulți ucraineni ce trăiesc din salariu, pot fi revizuite, în cazul în care Kievul nu își întoarce controlul asupra estului rebel al țării", - spune Walsh.

Potrivit acestuia, operațiunea militară din sud-estul Ucrainei, în care junta utilizează rămășițele armatei și trupele de șoc neo-naziste, va intra în istorie ca una dintre campaniile militare cele mai rușinoase și dezgustătoare.

"La început am crezut că în timpul fazei active a operațiunilor militare rezistența (din sud-estul Ucrainei), nu va avea în mîinile asul principal – poporul. Acum în războaie soldații nu sînt impuși să lupte cu oameni neînarmati și nu pot fi scene unde civilii cu mîinile goale încearcă să oprească tancurile. Dar m-am înșelat și recunosc acest lucru. Lupta, ca și viața însăși, mereu îmi oferă lecții, mă învață ceva nou în fiecare zi", - recunoaște autorul.

Walsh este de părere că acum agresiunea Statelor Unite și aliaților lor s-a extins de la Afganistan la Zaporojie. În același timp, el acuză organizațiile internaționale de complicitate.

"Conflictul din Ucraina va fi un marș funebru pentru ONU, FMI, Uniunea Europeană, NATO și alte organizații occidentale, care la unison încearcă să dovedească miliardelor de oameni că 2 +2 = 5 . Ei provoacă probleme și nu au nicio idee despre cum să le rezolve", - scrie el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав