X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

ORGANIZATORUL MASACRULUI de la Odesa a fost RECUNOSCUT Căpitanul Cacao

10 mai. 2014,, 00:30   Externe
13069 16
Foto : ntv.ru
Potrivit site-ului Ministerului Afacerilor Interne a Ucrainei, au fost interogați martorii organizării revoltelor în masă la Odesa. Potrivit unuia dintre ei, revoltele au fost organizate prin Internet de către locuitorul din Odesa, Doljenkov Serghei, cunoscut în oraș ca Căpitanul Cacao, declară MAI.

Potrivit autorităților, Doljenkov a fost reținut. El este un fost ofițer de poliție, în 2009-2012 colaborator operativ în departamentul de poliție din orașul Odesa, transmite "Interfax".

Ministerul de Interne a anunțat arestarea mai multor persoane suspectate de implicare în pregătirea revoltelor în masă la Odesa pe 2 mai.

În ajun, ministrul de interne al Ucrainei Arsen Avakov, a declarat că, în cazul masacrului de la Odesa au fost arestați trei polițiști. De asemenea, el a declarat că șeful adjunct al departamentului regional de poliție, care personal se afla în centrul Odesei pe 2 mai, cînd au avut loc ciocniri violente ale sisținătorilor și adversarilor federalizării, a fugit și este dat în urmărire.

În plus, Serviciul de Securitate al Ucrainei a declarat, ieri, despre reținerea unuia dintre organizatorii revoltelor din Odesa. Este un localnic în vîrstă de 26 de ani, liderul unei grupări radicale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?