Cutremure stiri: 506

Matvienko: totul merge spre TRANSFORMAREA UCRAINEI în Orientul Mijlociu european

10 mai. 2014,, 00:10   Externe
7537 14
Foto : vestikavkaza.ru
Președintele Consiliului Federației, Valentina Matvienko , comentînd cu privire la situația politică din Ucraina, a declarat că Ucraina este pe punctul de a deveni Orientul Mijlociu european – un focar de instabilitate politică constantă.

Matvienko a spus că Kievul nu vrea să intre într-un dialog cu locuitorii din regiunile de est și de sud a Ucrainei pentru ca împreună cu ei să caute modalități de a rezolva situația. " În schimb, el a început un război pe scară largă împotriva propriului popor", - a spus ea.

Potrivit lui Matvienko, războiul împotriva poporului, dacă nu va fi oprit în curînd, riscă să dezintegreze țara.

Președintele Consiliului Federației, de asemenea, se îndoiește că alegerile prezidențiale programate pentru 25 mai, pentru vor fi corecte: " Este evident că alegerile prezidențiale într-o ambianță cînd țara este la un pas de războiul civil, cu greu pot fi numite libere și corecte".

Poziția Rusiei este de a depune toate eforturile pentru a pune capăt vărsării de sînge în Ucraina, a preveni escaladarea într-un război civil, o catastrofă umanitară . " Primul pas ar trebui să fie refuzul Kievului de a folosi armata și garda națională împotriva populației", - a declarat președintele Consiliului Federației și a adăugat că Rusia consideră că este necesar să înceapă înainte de alegeri un dialog național cu scopul de reconciliere cu reprezentanți din toate regiunile, în primul rînd, regiunile de sud-est a Ucrainei .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав