X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Usatîi a avut dreptate: autoritățile se spală pe mâini și dau vina pe locatarii mansardei arse! (VIDEO) ©

12 mai. 2014,, 16:24   Politică
7141 1
Foto : pan.md
Potrivit informațiilor oficiale, expertiza realizată de către autorități a demonstrat că o bună parte din vina pentru producerea incendiul de la mansarda din sectorul Botanica al capitalei, o poartă chiar locatarii. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței operative a Serviciilor primăriei de către Liviu Mârzencu, șef-adjunct al Direcției Situații Excepționale a Municipiului Chișinău. Potrivit acestuia, incendiul ar fi fost provocat de un scurt circuit, cauzat la randul lui de locatarii care ar fi operat modificări a rețelelor electrice.

Înca la data 5 mai 2014, Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, i-a preîntâmpinat pe oamenii care au avut de suferit din urma incendiului, despre faptul că autoritățile vor încerca să dea vina pe locatari pentru a se absolvi de orice responsabilitate și îi vor purta prin judecăți la nesfârșit. Declarația a fost făcută în cadrul întâlnirii în care politicianul a donat 500 de mii de lei, celor 28 de familii care și-au pierdut locuințele.

Tot atunci Usatîi le-a propus locatarilor mansardei mistuite de flăcări asistență juridică gratuită în cazul unor eventuale procese de judecată.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?