Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Viceprimarul Nistor Grozavu a recunoscut greșeala autorităților municipale (FOTO)

14 mai. 2014,, 15:55   Societate
6676 0
Foto: noi.md
Liniile de demarcare a pistelor pentru bicicliști, apărute recent în Chișinău, au fost ironizate dur în rețelele de socializare. Pentru a te convinge de neprofesionalismul total la demarcarea pistelor, este suficient să privești imaginile respective, fapt recunoscut și de viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu.

„Învățăm din propriile greșeli și nu le vom mai comite. Responsabilii pentru lucrări nu au discutat regulile marcajului și nu au prezentat schema spre dezbateri. Eu nu am semnat această schemă”, a declarat Grozavu pentru actualitati.md.

Potrivit viceprimarului, marcajul pistelor pentru bicicliști în Chișinău deocamdată este irealizabil din cel puțin două motive.
„În primul rînd, din cauza regimului de parcare a automobilelor. În al doilea rînd, din cauza găurilor canalelor de evacuare a apei pluviale de pe marginea carosabilului, în care pot nimeri roțile bicicletelor. Este necesară schimbarea capacelor acestor canale și stabilirea unor reguli stricte pentru conducătorii auto, ca aceștia să nu împiedice trecerea bicicliștilor”, a spus Grozavu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?