Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Popa i-a scris lui Voronin un mesaj furios

14 mai. 2014,, 17:20   Politică
7647 10
Foto: noi.md
Liderul recent creatului Partid Comunist Reformator din Moldova, Ruslan Popa, i-a adresat președintelui PCRM, Vladimir Voronin, o scrisoare deschisă în legătură cu amenințările pe care le primește de la liderul comuniștilor.

„Liderul PCRM, Vladimir Voronin, în repetate rînduri ne-a cerut să încetăm activitatea formațiunii noastre, amenințînd că în caz contrar va folosi toate pîrghiile posibile pe care le are în justiție și în rîndurile prietenilor săi din Guvern pentru a interzice partidul nostru”, se menționează în scrisoarea lui Popa.

„Îl avertizăm pe Vladimir Voronin și pe cei care intenționează să-l ajute în acțiunile lui ilegale că vom intensifica eforturile ca Partidul Comunist Reformator să devină o alternativă a PCRM-ului vechi și putred, pe care nici măcar Rusia nu-l mai susține”, se arată în scrisoare.

Ruslan Popa este convins că Vladimir Voronin se teme de concurență și o potențială pierdere a alegătorilor săi.

„Oamenii care votează pentru comuniști nu-i iubesc pe oligarhi și bogătași, nu le place să fie mințiți, nu-i iubesc pe cei care trăiesc în lux, ca Dvs. și familia Dvs. Coborîți din avioanele de lux și din limuzinele de milioane de lei și veniți cu noi la o confruntare directă în fața oamenilor simpli, pe care i-ați amăgit Dvs. și partenerii Dvs. de la guvernare”, a adăugat Popa.

‎În încheiere, Ruslan Popa i-a sugerat lui Vladimir Voronin să nu-i mai expedieze avertismente verbale sau scrise.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?