X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Atenție! Domeniul telefoniei mobile din Moldova a fost invadat de escroci!

15 mai. 2014,, 12:42   Societate
7169 2
Foto: mail.ru
Operatorii de telefonie mobilă din Republica Moldova îşi avertizează clienții cu privire la numeroasele cazuri de fraudă înregistrate, în care abonații primesc SMS-uri de la numere internaţionale necunoscute. Mesajele textelor sînt foarte diferite, dar, de regulă, conțin ceva intrigant. Practic în toate cazurile destinatarul este rugat să sune la numărul indicat. Ulterior însă acesta constată că apelurile sînt cu plată, iar persoana pierde bani sau minute de pe contul telefonului său.

Operatorii recomandă abonaților să nu apeleze numerele internaționale necunoscute, iar informațiile din mesajele SMS să le verifice la Serviciul clienți al operatorului de telefonie. În plus, în cazul în care aceștia au fost informați cu privire la vreun cîștig, ei trebuie să verifice informațiile de la organizatorii loteriei, găsindu-le numărul de telefon pe internet.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав