Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Flash-mob dedicat Zilei Internaționale a Familiei (VIDEO)

15 mai. 2014,, 15:45   Societate
4276 0
Foto: noi.md
Elevi de la liceul „Mihai Eminescu”, în comun cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, au desfăşurat în faţa Teatrului de Operă şi Balet „Maria Bieșu” un flash-mob dedicat Zilei Internaționale a Familiei, informează NOI.md.

Tinerii cetățeni ai țării noastre, cu sloganul principal „Moldova ‒ o familie puternică”, au dorit astfel să facă apel către toţi locuitorii ţării de a-și consolida familiile cu bunătate, de a trăi în pace și armonie cu cei apropiaţi și atunci fericirea va pogorî pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

„Familia este o parte foarte importantă a societății. Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca familiile noastre să fie puternice și sănătoase. Acest lucru se face în toate țările, iar Republica Moldova nu este o excepție. În acest sens, în ţara voastră se fac multe în această direcţie, există şi anumite progrese. Dar mai sînt multe de făcut. Trebuie să eliminăm violența în familie. Vă doresc ca în țara dumneavoastră să fie cît mai multe familii trainice, pace, sănătate, fericire și prosperitate”, a declarat pentru NOI.md reprezentantul Fondului Organizaţiei Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) în Moldova, Ian McFarlane, prezent la eveniment.

În discursul său de salut ministrul Muncii Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga, a subliniat că „familia este locul unde ne-am născut, locul unde învățăm să iubim, să fim prieteni, să muncim, unde aflăm poruncile și valorile creștine. Anul acesta sărbătorim Ziua Familiei cu sloganul „Moldova ‒ o familie puternică”. Dorim să subliniem faptul că numai cu familii puternice se poate construi o Moldova puternică”, a declarat ministrul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?