Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Înregistrarea convorbirilor: cine stă în spatele evenimentelor de la Odesa (AUDIO)

16 mai. 2014,, 02:49   Externe
13405 11
Fotо: topnews.ru
Pe internet au apărut noi date cu privire la metodele cu care oligarhii din Ucraina se răfuiesc sau încearcă să se răfuiască cu oamenii care nu sînt pe placul noilor autorități de la Kiev: au fost publicate două înregistrări senzaționale ale convorbirilor telefonice.

În una dintre ele Kolomoiski îl avertizează pe deputatul Radei Supreme a Ucrainei, liderul mișcării "Sud-Est", Oleg Țarev, că pe capul lui este pusă o recompensă – un milion de dolari. Conversația, care se pare că a avut loc în seara zilei de 9 mai 2014, a fost interceptată de Cybermilițiile reunite din regiunile Donețk, Lugansk și Harkov. Comunitatea evreilor din Dnepropetrovsk l-a acuzat pe Țarev de moartea unui evreu la Mariupol și a fixat o recompensă.

Kolomoiski, de asemenea, a spus că se vor răfui cu rudele lui Țarev: ei vor fi "spînzurați chiar în piață". Oligarhul a declarat că liderul mișcării "Sud-Est" ar face bine să rămînă la Moscova. Potrivit lui Kolomoiski, oamenii din anturajul lui Țarev ar trebui să părăsească Ucraina. În replică Țarev i-a cerut oligarhului să nu-l mai sune și și-au luat rămas bun.

În plus, hackerii au postat pe Internet încă o înregistrare cu detalii șocante, care se referă la tragedia de la Odesa, unde pe 2 mai la Casa Sindicatelor, conform datelor oficiale, în agonie teribilă au murit sau au fost ucise 46 de persoane.

Din această înregistrare se poate trage concluzia că Kolomoiski a ordonat răfuiala cu susținătorii federalizării Ucrainei la Odesa. În această discuție este abordată, de asemenea, problema recompensei de un milion de dolari pentru Oleg Țarev.

Această conversație telefonică dintre președintele asociației "Furnizorii uniunii vamale" Oleg Noginski și un oarecare Ian Borisov a avut loc în Ucraina la 10 mai 2014 la 23:18.


(Conține expresii licențioase)



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?