Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Timofti renunță la una dintre prioritățile anunțate la începutul mandatului

16 mai. 2014,, 12:35   Politică
4356 2
Foto: noi.md
Partidul Socialiștilor va insista în continuare asupra adoptării proiectului de Lege a opoziției, chiar dacă președintele Nicolae Timofti nu mai susține această inițiativă. Declarația aparține liderului socialiștilor, Igor Dodon, și a fost făcută pentru NOI.md în contextul anunțului făcut de purtătorul de cuvînt al lui Timofti, potrivit căruia șeful statului a renunțat definitiv la acest proiect.

„Este regretabilă această decizie a lui Timofti. De rînd cu alte angajamente, președintele a uitat de promisiunile sale. Nu este nimic strașnic. Noi nu recunoaștem un astfel de președinte. Noi am înregistrat acest proiect și vom insista în continuare să fie adoptat”, a menționat Dodon.

Amintim că Nicolae Timofti a declarat la începutul mandatului său că reglementarea activității opoziției va fi una dintre prioritățile sale și că va propune inițiativa Parlamentului. Recent, purtătorul de cuvînt al președintelui, Vlad Țurcanu, a precizat pentru tribuna.md că Timofti a renunțat la acest proiect de lege, întrucît nu ar fi oportun.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?