X 
Cutremure stiri: 506

Premiera primului thriller moldovenesc a avut loc în stil hollywoodian (FOTO)

16 mai. 2014,, 16:50   Showbiz
7708 1
Foto: point.md
Ieri, la cinematograful „Patria-Loteanu” a avut loc premiera primului thriller moldovenesc „Vînătorul”. Evenimentul a avut loc într-un cadru glamuros, vizitatorii venind la premieră în limuzine luxoase. Împărţind zîmbete celor din jur, invitaţii au mers pe covorul roșu, fără a ceda prin ținută în faţa celebrelor staruri de la Hollywood.

Scenariul peliculei „Vînătorul” este unul destul de sumbru. Realizatorii filmului au luat în calitate de subiect cazul real al dublului asasinat produs la Durlești în anul 2011. În rolul maniacului s-a produs cunoscutul interpret moldovean Pasha Parfeni. În film s-au mai produs Boris Culibaba, Lusia Andriuţă, Ivan Banaru, Vladimir Goncearov, Mihail Țurcan, cunoscut mai bine sub numele MC Mike, Angela Ciobanu și alții. Regizorul filmului este Ivan Naniev. În cazul în care creaţia lui se va bucura de succes, el promite, cu sprijinul financiar cuvenit, să filmeze continuarea peliculei – „Hunter 2”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав