Arşiţa stiri: 213
Jocurile Olimpice stiri: 296
Transnistria stiri: 1461

Lavrov a calificat drept minciună versiunea Kievului cu privire la evenimentele din Odesa

20 mai. 2014,, 03:42   Externe
6943 8
Foto: informing.ru
Ministrul de externe al Rusiei Serghei Lavrov și-a exprimat indignarea cu privire la versiunea de bază a Kievului referitor la masacrul din Casa Sindicatelor pe 2 mai.

Potrivit acestuia, Rusia intenționează să realizeze o anchetă internațională a acestor evenimente cu participarea ONU și OSCE, în adresa cărora Ministerul rus de Externe a trimis deja scrisori corespunzătoare.

"Crimele de genul masacrului de la Odesa, pogromului de la Odesa nu pot rămîne în afara activității OSCE sau ONU ", - a declarat șeful Ministerului rus de Externe.

Totodată Lavrov a subliniat că în ajunul tragediei la Odesa au sosit mii de mercenari, inclusiv străini, care "au fost plătiți de personajele binecunoscute. De asemenea, Lavrov a declarat că oamenii din Casa Sindicatelor nu au murit intoxicați cu monoxid de carbon ci din cauza unei substanțe chimice. Aceste cuvinte ale diplomatului sînt gata să le confirme și în Ucraina - conform datelor recente, 32 persoane au murit în Casa Sindicatelor ca urmare a utilizării de cloroform, doze mari ale căruia duc la pierderea cunoștinței și insuficiență respiratorie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав