Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

A fost pus la cale un atentat la viaţa lui Renato Usatîi?

21 mai. 2014,, 13:11   Societate
6921 20
Foto: noi.md
Cunoscutul om de afaceri, președintele Partidului Nostru, în cadrul emisiunii "Vecernii razgovor" de la postul de televiziune TVC21 a recunoscut că viața lui a fost amenințată de un pericol real.

"Conducerea poliției noastre a devenit cu totul impertinentă. Am primit din surse foarte sigure informația despre faptul că au fost găsite patru studente care trebuiau să contacteze cu mine ca apoi să scrie cîte o cerere cum că ar fi fost violate. Dacă am rîs mult de această operaţiune, atunci cea de-a doua a fost mult mai gravă. În oficiul meu, chiar acum două zile, au fost depistaţi oameni, de altfel demişi deja, sarcina cărora era să-mi picure de cîteva ori pe zi anumite picături în mîncare, ceai, cafea. Imediat înainte sau după vizitarea lăcaşului sfînt de la Fălești, poliția ar fi trebuit să mă oprească în stradă şi să spună că nu le plac pupilele mele. Conform planului, trebuia să fiu invitat la expertiză pentru examinare, la Dispensarul Narcologic, unde, în urma testului de sînge luat, să se demonstreze că consum substanțe puternice. Au decis să mă facă deja dependent de droguri!", a spus Renato Usatîi.

Politicianul a comunicat că a scris o cerere cu privire la acest fapt şi le-a depus la SIS și la Procuratura Generală, manifestîndu-și convingerea că nu va urma nicio reacție din partea instanţelor menţionate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?