X 
Cutremure stiri: 502

Evgheni Şevciuk: În cadrul negocierilor trebuie căutate compromisuri

21 mai. 2014,, 16:17   Societate
3681 1
Foto: gospmr.ru
"În cadrul negocierilor trebuie căutate compromisuri pentru a contribui la deblocarea aspectelor problematice, ridicarea barierelor artificiale existente la momentul actual", consideră preşedintele autoproclamatei RMN, Evgheni Şevciuk.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Serviciul de presă al liderului de la Tiraspol, declarația a fost făcută de Şevciuk miercuri, în cadrul întrevederii de la Tiraspol cu șeful delegaţiei UE în Moldova, Pirkka Tapiola, vorbind despre următoarea rundă de negocieri în formatul "5+2", programată pentru 5-6 iunie, la Viena.

În cadrul întrevederii s-au mai discutat "subiecte actuale ale interacţiunii, în particular, realizarea pe teritoriul Transnistriei a proiectelor de ajutor internaţional cu susţinerea UE".

"Pentru noi este important că aceste proiecte, legate de repararea şi reconstruirea instituţiilor educaţionale şi de sănătate, sînt elaborate în primul rînd pentru oameni, pentru a forma un mediu favorabil pentru cetăţenii RMN-ului, care locuiesc în condiţii social-economice grele", a menţionat Şevciuk.

Potrivit lui, "investiţiile în sănătate şi educaţie sînt mai valoroase şi eficiente decît investiţiile în alte domenii".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав