X 
Cutremure stiri: 506

Putin: o NORMALIZARE RAPIDĂ a relațiilor cu Ucraina NU SE VA PRODUCE

22 mai. 2014,, 11:45   Externe
8247 29
Foto: zn.ua
Președintele rus Vladimir Putin a declarat că nu se așteaptă la normalizarea rapidă a relațiilor dintre Ucraina și Rusia după alegerile prezidențiale, din cauza operațiunii antitero din estul Ucrainei.

Declarația a fost făcută în timpul unei vizite recente în China, scrie DW.

"Relațiile bune cu oamenii care vin la putere pe fundalul unei operațiuni militare împotriva populației din sud-estul Ucrainei – asta va fi dificil", - scrie DW citînd dpa.

Putin, de asemenea, a comentat cu privire la acuzațiile aduse Moscovei că trupele rusești continuă să rămînă aproape de granița cu Ucraina.

" Unitățile militare se întorc în cazărmi, pentru a evita orice speculații cu privire la faptul că noi am zădărnici alegerile prezidențiale", - a declarat președintele Federației Ruse .

Amintim, la conferința de presă privind vizita în China, Putin a declarat că Rusia își retrage trupele de la granița cu Ucraina pentru a crea condiții propice viitoarelor alegeri prezidențiale. De asemenea, el a spus că a cerut Ministerului Apărării să-și retragă trupele, chiar și de pe poligoanele în zonele de frontieră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав