X 
Arşiţa stiri: 168
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Ucraina: CAU a evaluat amenințările de zădărnicire a alegerilor din Donbas (FOTO)

24 mai. 2014,, 12:08   Externe
7422 9
Foto : zn.ua
În regiunea Donețk, în cea mai mare parte a Comisiilor electorale există pericolul zădărnicirii alegerilor. Mărturie sînt datele Comitetului alegătorilor din Ucraina (CAU) în ajunul alegerilor prezidențiale.

Potrivit infograficului Comitetului, în cea mai mare parte a teritoriului regiunii Donețk amenințarea zădărnicirii alegerilor este evaluată de la 8 la 10 puncte pe o scară de 10 puncte. La Slaveansk, Kramatorsk, Gorlovka, Makeevka, Donețk, Mariupol, Pervomaisk există pericolul de sechestrare a sediilor comisiilor electorale de către militanți, amenințarea la adresa vieții și posibilitatea de răpire a membrilor comisiilor electorale, precum și răpirea de documente, ștampile și obiecte personale ale membrilor comisiilor.

Aamintim, că ieri, 23 mai, circa zece activiști ai auto-proclamatei "republici populare Donețk" au confiscat urnele de vot de la o secție de votare din centrul regional de creativitate tehnică a copiilor și tinerilor.

Anterior, serviciul de presă al Administrației Regională de Stat Donețk a anunțat că reprezentanții RPD intenționează să împiedice organizarea alegerilor în regiune, negocierile nu au dat niciun rezultat.

La 21 mai în regiunile Donețk și Lugansk au fost blocate 13 din 36 de comisii electorale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав