X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Grănicerii ucraineni au confirmat retragerea trupelor ruse

26 mai. 2014,, 03:38   Externe
6417 0
Foto: polit.ru
Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei a confirmat începutul retragerii unităților armatei ruse implicate în exercițiile la scară largă la frontieră, transite RIA Novosti cu referire la generalul-locotenentul Victor Mișakovski.

"Serviciul de Stat de Grăniceri într-adevăr confirmă faptul că a început retragerea trupelor ruse de la frontieră", - a spus el. Cu toate acestea, el a remarcat că partea rusă nu a lichidat taberele armatei dislocate în zonele de frontieră, precum și punctele de comandă și control și sistemele de susținere a vieții acestor orășele.

Anterior, președintele rus Vladimir Putin a ordonat ca trupele implicate în exercițiile militare să se întoarcă a locurile de dislocare permanentă. El a explicat această decizie prin dorința de a "crea un mediu mai propice pentru viitoarele alegeri din Ucraina", pe 25 mai.

Ulterior, Pentagonul a confirmat retragerea trupelor ruse de la frontieră, deși partea americană și-a exprimat îngrijorarea cu privire la viteza scăzută a acestui proces.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав