Arşiţa stiri: 213
Jocurile Olimpice stiri: 296
Transnistria stiri: 1461

Conducătorul RPD face apel urgent la Vladimir Putin (VIDEO)

28 mai. 2014,, 01:41   Externe
19412 42
Foto: vdmsti.ru
Conducătorul autoproclamatei republici populare Donețk, Denis Pușilin face apel urgent la Vladimir Putin și întregul popor rus, în care declară despre "genocidul populației" din estul Ucrainei.

"Situația este de așa natură, că este evident un genocid al populației. Se folosesc avioane și elicoptere. Este masacrată anume populația civilă. Situația, de fapt, se agravează pe ceas ce trece", - a subliniat Denis Pușilin.

" Donețk și zona înconjurătoare se află în pragul unui dezastru umanitar. Prin urmare, sîntem nevoiți să apelăm la întregul popor rus să ne ofere orice gen de asistență disponibilă", - a spus el.

Pușilin a declarat că în calitate de măsură convingătoare și urgentă, în viitorul apropiat republica va trece la legislația rusă.

Întrebat despre soarta aeroportului Donețk , Pușilin a menționat că aeroportul "este condamnat la distrugere de Huntă pentru a limita comunicarea republicii cu lumea".

Anterior s-a anunțat că la moment între forțele de securitate ucrainene și miliția din Donețk a fost încheiat un armistițiu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав