X 
Cutremure stiri: 506

Selecţionata de tineret a Moldovei se pregăteşte de ultimele meciuri

30 mai. 2014,, 11:49   Sport
4599 0
Foto: moldovenii.md
Selecţionata de tineret a Moldovei pentru prima oară are şansa de a se clasa pe locul 2 în grupă, după o evoluţie foarte bună în grupa a 6-a a calificărilor pentru Euro 2015. Ea va susţine la începutul lunii iunie două meciuri foarte importante pentru a accede în premieră la un turneu final.

Trupa antrenată de Alexandru Curteian va juca pe 1 iunie în Finlanda, iar pe 5 iunie – în Lituania.

Moldova are 13 puncte la activ, cu 9 mai puţine decît liderul grupei, Anglia, dar şi cu un meci în minus. Ţara Galilor are 10 puncte şi un meci în plus, Finlanda – 9, Lituania – 7 şi San Marino – 4 puncte.

Iată şi lotul anunţat de tehnicieni: Alexei Coşelev, Victor Buga, Cristian Avraam – portari; Vasile Jardan, Maxim Focşa, Victor Gheorghiu, Maximilian Modîrcă, Dinu Graur, Constantin Bogdan, Ivan Prodan – fundaşi; Cătălin Carp, Gheorghe Anton, Vadim Raţa, Valeriu Tiron, Eugeniu Cociuc, Sergiu Matei, Dan Spătaru – mijlocaşi; Ion Ursu, Iurie Mîrza, Igor Dima, Nicolae Milinceanu – atacanţi. Singurul absent de marcă este căpitanul Eugen Zasaviţchi, care este accidentat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав