Cutremure stiri: 502

Colegul lui Poroșenko: Mi-e rușine că am învățat cu el

31 mai. 2014,, 16:35   Externe
24460 55
Foto: antikor.com.ua
"Poroșenko a fost un tip normal, fiul directorului fabricii. Eminent, comportamentul a fost nesatisfăcător – își putea permite tot ce-și dorea, putea întoarce cuvîntul profesorilor, a declart pentru RSN colegul lui Poroșenko, Vitali Ursachi, care locuiește în Transnistria. Poroșenko-senior oferea școlii asistență – trimitea constructori , și Petru a fost în regulă , a spus Ursachi .

El a spus că a studiat împreună cu Petro Poroșenko în clasele 6 - 8, după școală Petro a fost admis la Institutul de Relații Internaționale din Kiev", apoi a apărut în compania Iuliei Timoșenko , și mai departe și-a ales propriul său destin ales . "

Potrivit lui Vitali Ursachi, după școală el nu s- a întîlnit cu fostul coleg de clasă.

" Cînd auzi ce se întîmplă - ți se face rușine că ai avut un asemenea coleg de clasă. Se zvonește că el este responsabilul de pe Maidan, că pe banii lui totul s-a făcut , - a spus el .

Ursachi a povestit despre o fată cu care s-a întîlnit tînărul Poroșenko "colega de clasă Arina, brunetă , durdulie , lamfel ca Petro".

Tatăl lui Poroșenko a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru furt. După eliberarea sa, Poroșenko Sr. a fugit imediat de fostul său post de director al fabricii , dar nu a fost ales , a spus Vitaly Ursachi .

Conform datelor preliminare, pe baza prelucrării a 100 % din protocoalele comisiilor electorale ale secțiilor de votare, președintele ales al Ucrainei Petro Poroșenko, a fost votat de aproape 55 % din alegători .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав