X 
Preşedintele stiri: 4158

Valeriu Streleț este sigur pe victoria PLDM-ului la alegerile parlamentare

2 iun. 2014,, 15:10   Societate
4354 4
Foto: noi.md
„Campania electorală din acest an va fi una crucială, una decisivă. Va fi cea mai importantă campanie electorală pe care au parcurs-o partidele politice și societatea din țara noastră pînă în prezent, chiar poate mai importantă decît alegerile de la începutul anilor 1990-1994, din motiv că este un moment al adevărului, un moment de răscruce”. De această părere este liderul fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Valeriu Streleţ, relatează NOI.md cu referire la portalul Tribuna.md.

„Fie și cu o întîrziere de 10-15 ani, Republica Moldova are în sfîrșit oportunitatea de a decide ferm să pășească fără niciun fel de ezitări pe calea integrării europene”. Sigur că se vor găsi și oponenți în perioada campaniei electorale, care vor încerca să demonstreze eventualele consecințe apocaliptice ale integrării europene pentru Republica Moldova, de aceea vom avea nevoie de foarte multă forță, voință, putere de convingere, rezistență ca să ducem această campanie cu succes și să ieșim victorioși din ea. Dar am deplină siguranță că avem calitățile necesare și vom reuși să obţinem un rezultat bun din cauză că argumentele și adevărul sînt de partea noastră”, a declarat politicianul.

Valeriu Streleţ a spus că nu va „risca” să numească un număr de procente sau de mandate, dar a afirmat că „PLDM, din punct de vedere organizatoric, este foarte bine pregătit de campania electorală”. „Am muncit mult pentru a avea o structură de partid viabilă, bine diversificată, pentru a ne verifica rîndurile, pentru a avea membri de partid implicați și eu contez pe un rezultat foarte bun al partidului nostru. La fel, le urez mult succes colegilor noștri de coaliție, să aibă și ei rezultate cît se poate de bune, cît mai bune posibil, în așa mod ca să avem o majoritate parlamentară stabilă, de cel puțin 60 de mandate, dar să ținem cont că și 52 de mandate tot este o majoritate”, a precizat Streleț.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав