X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Alegerile prezidențiale din Siria sînt 'o rușine', consideră Washingtonul

4 iun. 2014,, 08:30   Externe
4807 8
Foto : golos-ameriki.ru
Alegerile prezidențiale organizate marți în Siria, care marchează meținerea la putere a președintelui Bashar Al-Assad într-o țară victimă a unui masacru, reprezintă 'o rușine', sunt de părere Statele Unite, scrie AFP.

'Alegerile prezidențiale organizate astăzi (marți) în Siria reprezintă o rușine. Bashar Al-Assad nu are mai multe credibilitate astăzi decît avea ieri', a declarat o purtătoare de cuvînt a Departamentului de Stat, Marie Harf, potrivit căreia decizia de a organiza un astfel de scrutin este complet 'deconectată de la realitate'.

Diplomata americană a acuzat 'fotografiile dezgustătoare ale președintelui Al-Assad pe cale de a vota, comportându-se ca și cum ar fi vorba despre alegeri adevărate'.

Zîmbitor și relaxat, Bashar Al-Assad a votat alături de soția sa, Asma, conform imaginilor difuzate la postul național de televiziune. Șeful statului, mereu atent să se arate 'alături de popor', s-a alăturat unui grup de tineri pentru o fotografie care, ulterior, a fost publicată pe Twitter și Facebook.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав