Arşiţa stiri: 217
Jocurile Olimpice stiri: 289
Transnistria stiri: 1418

Poliția vine cu detalii pe marginea altercației din Găgăuzia

4 iun. 2014,, 11:58   Societate
5033 2
Foto: noi.md
Inspectoratul General al Poliției a deschis o anchetă în cazul altercației produse între aleșii locali din Găgăuzia și un grup de cetățeni ieri la Comrat.

Potrivit oamenilor legii, în debutul ședinței, cînd unul dintre deputații Adunării Populare a luat cuvîntul la tribună, în sală a intrat un grup de aproximativ 15-20 de persoane. Acestora li s-a alăturat un alt grup de aproximativ 10 persoane, deja prezente în sală, care au manifestat un comportament agresiv față de unii aleși locali.

Mai mulți angajați ai poliției au intervenit la fața locului pentru a aplana conflictul și a dispersa cele două grupuri. În prezent, poliția acumulează probe în vederea intentării unui dosar penal pentru huliganism. Totodată, oamenii legii desfășoară acțiuni de identificare a tuturor persoanelor care au provocat conflictul. Circumstanțele cazului se examinează.

Menționăm că bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, și președintele Adunării Populare, Dmitri Constantinov, au fost agresați ieri de un grup de persoane, în frunte cu fostul președinte al raionului Vulcănești, Serghei Cernev. Aceștia au dat buzna în sala de ședințe a forului local din autonomie, cerînd demisia lui Formuzal și Constantinov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав