Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Filat face dezvăluiri despre relația sa cu Ilan Șor

5 iun. 2014,, 12:12   Politică
6661 2
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, susține că îl cunoaște pe omul de afaceri Ilan Șor, dar nu are o relație apropiată cu acesta. În cadrul unei emisiuni la Unimedia, Filat a calificat drept speculații informațiile vehiculate în presă potrivit cărora cei doi ar avea mai multe afaceri comune.

„Multă lume speculează. Îl cunosc, la fel cum îl cunoaște multă lume. Este o persoană publică. Nu am afaceri cu el. Nu sîntem prieteni și nici rude. Ne-am cunoscut la evenimentele publice, pentru că și eu, și el participăm la multe evenimente publice”, a explicat Filat.

Întrebat de moderatoarea emisiunii cum a devenit Ilan Șor președintele Consiliului de administrație al Băncii de Economii, politicianul a răspuns: „Vă rog să adresați această întrebare la cei care iau decizii în acest sens. În cazul dat este vorba de Banca Națională. Nu PLDM numește președinți la bănci și așa mai departe”.

Totodată, liderul liberal-democraților a menționat că nu are nimic împotriva investițiilor rusești în Republica Moldova atît timp cît este respectată legea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав