X 
Arşiţa stiri: 216
Jocurile Olimpice stiri: 288
Transnistria stiri: 1418

Kucima: Am pierdut Crimeea, vom pierde și Donbasul

6 iun. 2014,, 01:18   Externe
8651 8
Foto: mignews.com
Ucraina "a dăruit" Rusiei Crimeea și o soartă similară, de alipire la Rusia, poate avea și regiunea Donbas. Declarația a fost făcută de al doilea președinte ucrainean, Leonid Kucima, transmite UNN.

Kucima a declarat că susține operațiunea antiteroristă din estul țării și a exprimat convingerea că acțiunile Ucrainei în confruntarea cu Rusia ar trebui să fie și mai dure.

"Noi nu trebuie să facem ceea ce făceam - convingeam partea cealaltă, dar trebuie să fie măsuri dure, clare pentru ca partea cealaltă să înțeleagă bine că jocurile s-au terminat", - a spus el.

Potrivit lui, autoritățile ucrainene " au dăruit " Crimeea vecinului din nord, care, la rîndul său, niciodată nu se va "liniști".

"Noi am pierdut Crimeea, iar cînd am pierdut Crimeea, ar fi trebuit să înțelegem în mod clar că următorul va fi Donbasul. Și cine stă în spatele acestui act – noi toți înțelegeam. Iar noi credeam că îi vom oferi Rusiei pe un „platou” Crimeea și ea se va liniști, însă ea niciodată nu se va liniști - și noi vedem în mod clar azi acest lucru",- a spus Kucima.

El și-a exprimat, de asemenea, convingerea că " vom fi capabili să apărăm Donbasul și să întoarcem Crimeea".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав