X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Artur Reșetnicov explică ce se întîmplă în PCRM

9 iun. 2014,, 17:07   Politică
8585 2
Foto: noi.md
Deputatul comunist Artur Reșetnicov dezminte informațiile vehiculate în presă potrivit cărora conducerea PCRM ar încerca prin acțiunile din ultima perioadă să „curețe” rîndurile partidului. În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, deputatul a precizat că Mark Tkaciuk, Grigore Petrenco și Iurie Muntean au fost revocați din funcțiile de conducere deținute în cadrul formațiunii, dar problema excluderii lor din partid nici nu a fost pusă.

Potrivit lui Reșetnicov, deciziile de revocare din funcții au fost luate după ce au fost depistate unele neajunsuri în activitatea internă a celor trei membri ai PCRM.

„Nu sînt nereuşite, dar sînt anumite neajunsuri, care sperăm să fie acoperite. Dar ţine de bucătăria şi de activitatea internă a partidului nostru. Noi în partid avem posibilitatea să ne expunem. Şi unii tovarăşi de-ai noştri care, voluntar sau involuntar, comit unele acţiuni, noi tovărăşeşte sîntem obligaţi să-i corectăm. Considerăm că inclusiv aceşti tovarăşi vor asculta poziţia noastră, poziţia majorităţii în partid”, a menționat Reșetnicov.

Deputatul a evitat totuși să spună ce rol va avea acesta în cadrul partidului, pe fondul schimbărilor care au avut loc în ultima perioadă.

„Fiecare membru de partid trebuie să contribuie în măsura posibilităţilor şi capacităţilor în primul rînd la fortificarea partidului, dar şi la prosperarea Republicii Moldova. Noi nu facem clasificări, divizări”, a conchis Reșetnicov.

Menționăm că la finele săptămînii trecute Mark Tkaciuk, Grigore Petrenco și Iurie Muntean au fost excluși din Comitetul Executiv al Partidului Comuniștilor, decizie votată la propunerea liderului comuniștilor, Vladimir Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?