Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Socialiştii amenajează curţile din oraş, discutînd, în paralel, modalităţile de dezvoltare a capitalei (VIDEO) ©

9 iun. 2014,, 17:16   Societate
5450 1
Foto : replika.md
Fundaţia de Binefacere „Solutia” împreună cu susţinătorii PSRM, şi locatarii blocurilor au mai amenajat o curte din capitală.

Săptămîna trecută, în cadrul campaniei de amenajare a capitalei, au fost aranjate şi reparate cîteva curţi chişinăuiene. Totodată, în una dintre acestea a fost construit un teren de joacă pentru copii.

Potrivit unei declaraţii anterioare a lui Igor Dodon, în fiece săptămînă socialiştii vor participa la amenajarea a cîteva curţi în fiecare sector al capitalei. În paralel cu aceste acţiuni, în curţile, în care vor avea loc lucrările de amenajare, deputaţii socialişti se vor întîlni cu cetăţenii în vederea examinării problemelor cu care aceştea se confruntă, precum şi pentru colectarea propunerilor pentru îmbunătăţirea programului de dezvoltare a capitalei, care a fost elaborat de către socialiști în colaborare cu cei mai performanţi specialişti în probleme de urbanism, servicii publice etc.

Cetăţenii au venit la noi cu propunerea să amenajăm curţile din oraş, deoarece Primăria nu întreprinde nimic în acest sens şi în curţile din capitală domină mizeria totală.Noi, socialiştii, la diferite etape, am încercat să facem ordine – ba să schimbăm becuri în curţile blocurilor, ba să punem sticlă în geamurile scărilor din bloc. De aceea am decis să răspundem apelulului chişinăuienilor şi, în fiecare săptămînă, în fiecare sector din Chişinău, să amenajăm cîte o curte. Dacă pe cei de la Primărie nu-i duce mintea, noi le vom fi un exemplu bun în acest sens!”, a declarat Igor Dodon, liderul PSRM.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?