Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Liderul RPL a vorbit despre cooperarea cu Rusia (VIDEO)

16 iun. 2014,, 02:21   Externe
7622 8
Foto: xxivek.net
Liderul autoproclamatei republici populare din Lugansk, Valeri Bolotov a anunțat că RPL cooperează cu Rusia și republica populară Donețk în sfera umanitară.

"Noi cooperăm cu Rusia - primim ajutor umanitar de la oameni și organizații", - a declarat Valeri Bolotov.

Potrivit lui, insurgenții ajută civilii să părăsească zona de conflict. Ei controlează punctele de trecere a frontierei Dovjanskaia și Izvarino, transmite ITAR-TASS.

"Noi asigurăm evacuarea populației civile, prin punctele de trecere a frontierei, menținem coridoarele umanitare. Au fost cazuri cînd militarii ucraineni au tras în autobuzele care transportau femei și copii", - a precizat Valery Bolotov:

El a menționat că autoproclamata republică populară Lugansk menține legătura cu autoproclamata republică vecină, unde de asemenea, continuă operațiunea de reprimare.

"Noi facem schimb de informații, ne ajutăm reciproc", - a declarat Valeri Bolotov.

Mai devreme Bolotov a anunțat că insurgenții din Lugansk se află într-o stare grea. Trupele ucrainene îi înconjoară, împingîndu-i de la frontieră. Potrivit lui, armata pregătește o operațiune împotriva Luganskului. El a spus că pe parcursul zilei trecute au murit circa 100 de oameni , printre care sînt și civili.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?