X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

O persoană apropiată de Obama este interesată de posibilitățile portului maritim Odesa

17 iun. 2014,, 10:36   Externe
5507 5
Foto: iipdigital.usembassy.gov
Pe 17 iunie, în cadrul vizitei de lucru în Ucraina și Moldova, la Odesa va sosi președintele Agenției SUA pentru dezvoltare (USAID) Rajive Shah.

În cadrul vizitei pe nava Yujnaya Palmira, directorul USAID se va întîlni cu administrația portului maritim din Odesa, va discuta probleme ce țin de dezvoltarea portului și a rolului său în realizarea potențialului Ucrainei ca exportator al producției agricole pe piața mondială.

Rajive Shah va vizita dispensarul de tuberculoză, unde se va familiariza cu situația epidemiologică din regiunea Odesa, vor discuta problemele reformei în domeniul achiziției medicamentelor și utilajului medicinal, precum și perspectivele parteneriatului cu USAID.

P.S. Rajive Shah a devenit al 16-lea director al Agenției SUA pentru dezvoltare internațională (USAID) pe 31 decembrie 2009. USAID este Agenției Guvernului SUA pentru, care de 50 de ani oferă asistență economică și umanitară în toată lumea. Pînă la sosirea administrației președintelui Obama, domnul Shah a lucrat 7 ani în fondul de caritate al lui Bill și Melinda Gates.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?