X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Reprezentanții Coaliției comentează moțiunea depusă de PCRM

19 iun. 2014,, 14:15   Politică
3147 3
Foto: noi.md
Moțiunea simplă înaintată astăzi de fracțiunea comuniștilor împotriva Ministerului Afacerilor Interne nu va fi susținută de majoritatea parlamentară. Cel puțin de acest lucru se arată convins șeful fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, transmite NOI.md.

În opinia lui Streleț, deputații comuniști încearcă să folosească orice oportunitate pentru a provoca disensiuni în cadrul Coaliției de guvernare. Politicianul a dat asigurări că toți membrii guvernului se vor bucura în continuare de susținerea Coaliției, iar reformele în cadrul Ministerului de Interne vor continua.

„Deputații din coaliția majoritară vor susține în continuare atît Guvernul, cît și miniștrii care fac parte din Guvern. Sigur că reformele care se desfășoară în cadrul MAI provoacă multe animozități. Înțelegem că este un proces sensibil, dureros, care provoacă rezistență din partea întregului sistem, dar aceste reforme vor fi continuate și vor aduce rezultatele pe care noi cu toții ni le dorim”, a explicat Streleț.

Și președintele Parlamentului, Igor Corman, a declarat că atît fracțiunea Partidului Democrat, cît și ceilalți colegi de coaliție vor fi solidari cu ministrul de interne, Dorin Recean.

“Această moțiune simplă nu va fi susținută de majoritatea parlamentară, dar dezbaterilor care vor avea loc în Parlament vor fi utile”, a opinat Corman.

Menționăm că fracțiunea Partidului Comuniștilor a depus astăzi o moțiune simplă împotriva Ministerului Afacerilor Interne, argumentînd că situația criminogenă din țară a atins cote inadmisibile, iar Dorin Recean figurează în tot mai multe scandaluri de corupție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?