Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Lugansk: O coloana ucraineană a fost distrusă de armata rusă?

22 iun. 2014,, 02:17   Externe
22128 31
Foto: regnum.ru
În ciuda armistițiului pînă la 27 iunie, anunțat de către președintele Ucrainei Petro Poroșenko, trupele ucrainene continua operațiunea militară, care are ca scop să izoleze republica populară Lugansk de Rusia. Potrivit REGNUM, Forțele Armate ucrainene și-au atins parțial obiectivele. Se subliniază că pentru aceasta a fost folosit un truc tactic viclean – lansarea tirului de foc asupra teritoriului Rusiei, după care partea rusă a închis punctele de trecere "Doljanski" și "Izvarino". Potrivit informațiilor disponibile, partea rusă a înregistrat uciși și răniți.

De asemenea, trupele ucrainene nu abandonează încercările de a ocupa posturile vamale "Doljanski" și "Izvarino" deținute de forțele armate ale republicii populare Lugansk. În timpul nopții și zilei de 21 iunie postul vamal "Doljanski" a fost supus în mod repetat tirului de artilerie și atacurilor tehnicii blindate, care au fost respinse.

În zona postului vamal "Izvarino" sîmbătă s-au dat lupte. Acolo, prin orașul Cervonopartizansk, Forțele Armate din Ucraina au trimis două coloane de blindate. Potrivit datelor statului major operațional al armatei republicii populare Lugansk, prima, după tirurile asupra teritoriului Rusiei a fost în parte distrusă, în parte împrăștiată de focul de răspuns. Cea de a doua coloană continuă să asalteze pozițiile armatei republicii populare Lugansk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?