Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

MAI ucrainean a prevenit o serie de atacuri teroriste în Odesa

27 iun. 2014,, 01:05   Externe
5889 0
Foto: ukr-online.com
Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a prevenit cîteva atacuri teroriste la Odesa. Acest lucru a fost anunțat de către ministrul Arsen Avakov.

Potrivit acestuia, acțiunile celor reținuți au avut drept scop destabilizarea situației în oraș. "Tinerii au încercat să realizeze planul lor în timpul unui miting în fața Consulatului General al Federatiei Ruse la Odesa, dar au fost reținuți de către forțele de ordine", - se spune în comunicat. Ministrul a spus că poliția a confiscat trei dispozitive explozive. Un dispozitiv exploziv improvizat ei au încercat să-l aducă la locul de desfășurare al mitingului de la consulatul rus. Alte două dispozitive polițiștii le-au găsit mai tîrziu.

După cum menționează comunicatul serviciului de presă, unul dintre dispozitivele explozive găsite "a fost realizat cu competență și avea o mare putere."Avakov a asigurat că conducerea poliției locale și Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei vor asigura ordinea de drept în regiune.

La 16 iunie, doi tineri au fost reținuți în apropiere de Consulatul General al Rusiei în Odesa, atunci cînd au încercat să aducă la locul de desfășurare a mitingului un dispozitiv exploziv improvizat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?