X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4069

Voluntari: La Slaveansk începe foamea

27 iun. 2014,, 02:10   Externe
5211 3
Foto: joinfo.ua
Garda Națională a Ucrainei a restricționat accesul voluntarilor în Slaveansk. În același timp, voluntarii avertizează că orașul în care rămîn multe femei cu copii și pensionari se află în pragul foamei.

"Oameni în oraș au rămas încă foarte mulți - -.. și mame, și copii, și persoane în vîrstă. Toată lumea se plînge de faptul că nu are bani. Plățile nu s-au făcut mai mult de două luni. În unele zone lipsește apa, electricitatea, gazele naturale. Practic se începe foamea. Oamenii trebuie evacuați", - citează Segodnya.ua cuvintele voluntarului Petr Dudnik.

Voluntari, a declarat, de asemenea, că au dificultăți cu evacuarea persoanelor din Slaveansk. Potrivit lui Dudnik, aproximativ de două săptămîni mașinile lor nu sînt lăsate să treacă la punctele de control ale Gărzii Naționale.

"Mașinile noastre aduc în Slaveansk produse alimentare și medicamente, iar la întoarcere – evacuează localnicii. Avem două luni de cînd circulăm și ajutăm oamenii, îi știm bine pe soldați, și ei pe noi. Cu toate acestea, acum nu ne mai dau voie în oraș. Spun că au ordin. Nu putem rezolva problema", - îl citează ediția pe Petr Dudnik.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?