X 
Arşiţa stiri: 167
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Deputat Bundestag: Rusia amenință cu război în cazul introducerii sancțiunilor

3 iul. 2014,, 01:49   Externe
8721 14
Foto: gruene-bundestag.de
Deputatul Bundestagului german Marieluise Beck declară că surse informate vorbesc despre amenințările Rusiei de a invada direct Ucraina, în cazul în care UE va introduce sancțiuni.

Despre aceasta politiciana germană, cunoscută prin poziția activă în problema Ucrainei, a scris pe contul său de Facebook.

"De ce UE nu se decide cu sancțiunile? În Berlinul politic sursele bine informate spun că înalții diplomați ruși amenință în mod deschis că Rusia, în cazul unor sancțiuni serioase, se va simți complet liberă și va ataca direct Ucraina... Dacă este adevărat, explică atît de multe", - a redat Beck informația care"circulă" pe coridoarele politice din Germania.

Amintim, că după cum a informat anterior, miercuri, 2 iulie, serviciul de presă al Serviciului Frontierei de Stat al Ucrainei, pe teritoriul Rusiei în imediata apropiere a frontierei cu Ucraina, trupele ruseștin amenajează poziții de tragere, inclusiv cu utilizarea de vehicule blindate. Astfel de poziții au fost observate în apropiere de granița cu regiunea Donețk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав