X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Cursă anuală de ciclism spre Barajul de la Dubăsari

6 iul. 2014,, 08:00   Societate
5886 0
Foto: facebook.com
Duminică, 6 iulie, pentru toți sportivii și iubitorii de ciclism are loc cursa anuală de ciclism cu pornirea de la Chişinău pînă la Barajul de la Dubăsari, organizat de Asociația Bicicliştilor, comunică NOI.md.

Evenimentul este organizat pentru a șasea oară consecutiv. Tuturor amatorilor transportului pe două roți li se propune să parcurgă traseul cu distanța totală de aproximativ 100 km, pe un drum drept și asfaltat, precum și odihnă plăcută în natură. În baza experienței acumulate în anii precedenţi, organizatorii împreună cu entuziaștii amatori au parcurs o anumită distanță, oprindu-se la punctele de control ca să-i aștepte pe cei rămaşi în urmă, ca apoi să-şi continue drumul pînă la destinația finală. Potrivit organizatorilor, nu există nici un element de întrecere la această cursă cu bicicletele, este vorba doar de o cursă parcursă pentru ameliorarea sănătăţii.

Cursa de ciclism va începe dimineața devreme, sînt admişi toţi amatorii transportului pe două roți, începînd cu vîrsta de 14 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?