X 
Cutremure stiri: 502

Ambasador în Moldova poate deveni o persoană care l-a insultat pe Putin

7 iul. 2014,, 17:00   Societate
4263 1
Foto: unian.net
Fostul ministru al Afacerilor Externe al Ucrainei care a devenit cunoscut după ce în timpul pichetării ambasadei Rusiei la Kiev l-a numit pe preşedintele Rusiei cu cuvinte necenzurate poate fi numit ambasador al Ucrainei în Moldova. Informația a fost difuzată luni de "Независимая газета" (Rusia) cu referire la surse din Rada Supremă. Sursa a argumentat numirea prin faptul că Deşciţa cunoaşte foarte bine regiunea: în 2013, în timpul preşedinţiei Ucrainei în OSCE, el a fost reprezentantul special al preşedintelui OSCE pentru reglementarea conflictelor. În timpul preşedinţiei Ucrainei în OSCE Deşciţa s-a ocupat activ de reglementarea transnistreană.

Însuși Deşciţa se află deocamdată în concediu. El a spus jurnaliştilor că nu poate nici confirma, nici nega informaţia despre posibila sa numire în postul de ambasador în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав