X 
Cutremure stiri: 501

Acuzații dure între Dorin Chirtoacă și Vlad Filat

7 iul. 2014,, 18:26   Politică
5386 3
Foto: point.md
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a declarat că stoparea sa de către polițiștii de patrulare, săptămîna trecută, ar fi fost făcută la comanda liderului PLDM, Vlad Filat. Edilul a făcut declarația în timpul unui discurs susținut cu ocazia celor 65 de ani de la cel de-al doilea val de deportări staliniste.

„Noaptea și pe mine m-au oprit cu automate Kalașnikov la comanda unora de culoare verde. Cum să faci cu ei alianță, dacă ei fac asemenea mîrșăvenii? Prin așa metode ai de gînd, domnule Filat, să nu mă mai faci primar? Păi, dacă prin așa metode, atunci nu în politică ți-e locul, dar la răcoare”, a menționat Chirtoacă în fața mulțimii.

Replica liderului PLDM la acuzațiile lui Dorin Chirtoacă nu s-a lăsat așteptată. Acesta l-a acuzat la rîndul său pe primar de ipocrizie, dar și de faptul că ar fi un mesager al PCRM-ului. Mesajul a fost postat pe o rețea de socializare.

„Constat cu regret că dl. Chirtoacă a devenit un partizan deschis al PCRM şi al lui Voronin. După zecile de voturi în comun ale liberalilor şi comuniştilor, care au fraudat capitala, iată că Chirtoacă s-a transformat într-un mesager al PCRM. Vreau să-i amintesc domnului primar că dezmăţul şi corupţia în administrarea capitalei nu pot fi acoperite cu minciuni. Această epocă a trecut odată cu guvernarea comunistă. Nici să te complaci în rol de victimă nu mai prinde”, a precizat Filat.

Menționăm că scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce Dorin Chirtoacă a fost oprit de polițiști în trafic și supus testului de alcoolemie. În urma acestui incident, primarul a declarat că întreaga scenă a fost pusă la cale de Ministerul de Interne.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав