Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Unul dintre suspecții în cazul jafului armat asupra încasatorilor are același nume ca președintele țării (FOTO)

8 iul. 2014,, 08:30   Societate
8064 1
Foto: metropotam.ro
Noi detalii cu privire la cazul de jefuire a încasatorilor. Cu cîteva ore înainte de jaf, unul dintre bănuiţi a dat un interviu postului Publika TV despre dezmăţul poliţiştilor.

Din surse demne de încredere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne s-a aflat că unul dintre bănuiţi este Oleg Timofti, membru al unei organizaţii profesionale de tir. Bărbatul a devenit de nenumărate ori campion al concursurilor de tir. Pe 15 iunie el a luat un premiu în cadrul unei competiţii de tir practic în Chişinău. În anul 2012 Timofti a cîştigat campionatul deschis al Comitetului vamal al regiunii transnistrene la tir practic, reprezentînd echipa din Chişinău „Trei haiduci".

De menționat că pe 30 mai, cu cîteva ore înainte de comiterea jafului armat, Oleg Timofti a venit la postul de televiziune cu o înregistrare video filmată cu camera ascunsă şi a acordat un interviu despre dezmăţul poliţiei. Bărbatul a relatat că inspectorii merg la chemări fără documente şi a prezentat o înregistrare care ar confirma acest fapt.

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la Procuratura Generală, reprezentanții organelor de drept au confirmat că unul dintre membrii bandei vizita în mod regulat tirul și chiar a participat la întreceri sportive de tragere cu arma.

sursa foto: publika.md


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав