Cutremure stiri: 502

Autocar din Moldova, implicat într-un accident în România

8 iul. 2014,, 14:05   Societate
9439 0
Foto: vrn.ro
UPDATE 14.05: Cei doi șoferi aflați în autocarul implicat în accidentul produs în județul Constanța în dimineața zilei de azi sînt cetățeni moldoveni. Informația a fost confirmată pentru NOI.md de șefa Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ana Taban.

Potrivit sursei, autocarul cu numere de înmatriculare din Republica Moldova aparține unei firme de transport din Chișinău și efectua curse regulate spre Bulgaria. În această dimineață autocarul se îndrepta în direcția Bulgaria, de unde urma să aducă pasageri la Chișinău.

În urma impactului dintre autocar și camion, unul dintre șoferii autocarului, un moldovean în vîrstă de 29 de ani, a decedat pe loc. Cel de-al doilea șofer a fost internat la spitalul județean.

UPDATE 12.12: Un autocar înmatriculat în Republica Moldova fără pasageri la bord a fost lovit de un tir, în această dimineață, în județul Constanța, România, notează Mediafax.

În urma impactului, şoferul de rezervă din autocar a fost aruncat din autovehicul şi a murit pe loc, iar bărbatul aflat la volan a fost rănit foarte grav. Potrivit datelor preliminare, vinovat de accident s-ar face șoferul autobuzului, care nu a acordat prioritate tirului. În consecință, autovehiculul a fost lovit în plin de camion, care circula regulamentar.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 04.30 într-o intersecţie din localitatea Ciocîrlia de Sus. Identitatea celor doi șoferi din autocar nu a fost deocamdată stabilită.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав