X 
Arşiţa stiri: 168
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Ucraina: Activiștii Maidanului l-au amenințat pe Kliciko că vor incendia primăria

9 iul. 2014,, 00:05   Externe
8647 8
Foto : topnews.ru
Protestatarii de pe Maidan au amenințat că vor da foc clădirii primăriei dacă autoritățile orașului nu le vor da ascultare. Declarația a fost făcută de primarul Kievului, Vitali Kliciko, la un briefing de presă, transmite UNN.
"Există declarațiile unor oameni cu amenințări că vom da foc la primărie etc. Dar noi nu pentru asta am restabilit primăria, ca să auzim niște amenințări", - a spus Vladimir Kliciko. De asemenea, el a precizat cine l-a amenințat. "Sînt amenințările celor care se află pe Maidan", - a spus Vladimir Kliciko.
Vladimir Kliciko este preocupat de faptul că locuitorii Kievului încă nu se pot simți în siguranță în centrul orașului, din cauza "maidanoviștilor", care nu doresc să se disperseze. În special, din Piața Independenței de multe s-au auzut schimburi de focuri și explozii.
Cu toate acestea, Kliciko a dat asigurări că o curățare în forță a Maidanului nu este planificată. O sarcină cheie pentru ziua de azi primarul orașului Kiev o vede în reîntoarcerea la viața pașnică.
Acum, autoritățile capitalei duc tratative cu protestatarii privind plecarea lor de pe Maidan. Li se oferă locuri de cazare temporară –sanatorii și tabere lîngă Kiev. De asemenea, unei părți a activiștilor li s-a propus să se mute în cetatea Kiev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав