Cutremure stiri: 506

Putin și Merkel: situația din Ucraina degradează

14 iul. 2014,, 01:35   Externe
7279 5
Foto: lenta.ru
Președintele rus Vladimir Putin și cancelarul german Angela Merkel au convenit duminică asupra faptului că situația din Ucraina, unde Kievul își continuă ofensiva împotriva separatiștilor proruși din Est, "tinde să se degradeze", a anunțat un purtător de cuvînt al Kremlinului, citat de AFP.

"Putin și Merkel au avut un dialog constructiv, foarte aprofundat, în cursul căruia au discutat în detaliu opțiunile posibile pentru a reglementa situația din Ucraina. Cei doi lideri au căzut de acord asupra faptului că, din nefericire, situația tinde să se degradeze", a declarat agenției de presă ruse Ria Novosti secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, care a menționat că întrevederea a avut loc la Rio de Janeiro, unde cei doi lideri vor asista la finala Campionatului Mondial de Fotbal care se va disputa între Germania și Argentina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав