X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

„Detaşamentul nu a observat pierderea soldatului”

15 iul. 2014,, 07:00   Societate
6720 1
Foto: eau-msu.ru
„Nu știu nimic despre numirea lui Veaceslav Stepanov în funcţia de rector al Universităţii de Stat din Transnistria «Taras Şevcenko». Vinerea trecută el a fost prezent la reuniunea Consiliului științific, însă nu ne-a spus nimic despre numirea lui în funcţie”, a declarat pentru NOI.md Oleg Leviţchi, doctor habilitat, directorul Institutului Patrimoniului Cultural al Academiei de Științe a Moldovei (AȘM).

Pe site-ul oficial al președintelui autoproclamatei Republici Moldoveneşti Nistrene se relatează despre numirea, printr-un decret al lui Evgheni Șevciuk, a lui Veaceslav Stepanov, doctor habilitat, în funcţia de rector al universităţii din Transnistria.

"Noi sîntem la curent că profesorul Veaceslav Stepanov, colaboratorul ştiinţific superior al nostru, predă la Universitatea din Tiraspol. În 2010 el chiar a depus o cerere privind eliberarea sa din funcția de director al Centrului de Etnologie, în legătură cu un program supraîncărcat de predare. Ne putem doar bucura pentru colegul nostru. Este un savant bun, cu o abordare modernă asupra cercetării științifice și pur şi simplu un om cu suflet frumos", a subliniat Oleg Leviţchi.

Cu părere de rău, NOI.md nu a reușit să-l contacteze pe Veaceslav Stepanov pentru a afla toate detaliile. Cercetătorul se află acum într-o expediție științifică cu un grup de studenţi în raionul Rîbniţa.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?