X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Andrievschi: Naționala de fotbal a Germaniei i-a fost de bun augur lui Leancă (VIDEO)

15 iul. 2014,, 17:45   Politică
4465 2
Foto: gzt.md
„Autorităților li s-a creat impresia că lucrul lor trebuie să-l facă europenii și americanii”, a declarat în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune analistul politic Vitalie Andrievschi, notează NOI.md.

În opinia expertului, reprezentanții europeni și americani din Moldova realizează o mare parte a lucrului pe care trebuie să-l facă funcționarii locali.

„Și americanii, și germanii au vizitat Bălțiul și Găgăuzia. Ce rezultat poate fi, dacă președintele nostru nu a fost niciodată la Bălți sau în Găgăuzia? S-a creat impresia că o bună parte a muncii pentru noi trebuie să o facă diplomații europeni și americani”, a subliniat analistul politic.

În calitate de exemplu Andrievschi a adus promisiunea cancelarului Germaniei, Angela Merkel, de a discuta cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, problemele ce țin de Moldova.

„Leancă a avut norocul să prindă momentul cînd germanii au cîștigat de la brazilieni (în semifinala Campionatului Mondial de Fotbal – n.red.). Germanii erau în euforie și cred că negocierile au fost atît de reușite anume din această cauză”, a adăugat Andrievschi.

Amintim că în cadrul vizitei de săptămîna trecută în Germania a premierului moldovean, Iurie Leancă, a fost semnat acordul cadru moldo-german în domeniul dezvoltării. Din partea Germaniei documentul a fost semnat de ministrul de externe al țării, Frank-Walter Steinmeier.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав