Cutremure stiri: 506

Putin îi transmite lui Juncker că relațiile Rusia-UE sînt supuse unui ''test serios''

16 iul. 2014,, 08:25   Externe
4439 0
Фото: agerpres.ro
Președintele rus Vladimir Putin l-a felicitat marți pe Jean-Claude Juncker pentru alegerea sa la președinția Comisiei Europene, subliniind totuși că "relațiile dintre Rusia și Uniunea Europeană sînt supuse unui test serios", informează AFP și Reuters.

"În mesajul său de felicitare, șeful statului rus a subliniat că Jean-Claude Juncker își preia funcția într-o perioadă dificilă pentru Europa", a indicat Kremlinul într-un comunicat.

"Vladimir Putin, care a subliniat că relațiile dintre Rusia și Uniunea Europeană sînt supuse unui test serios, și-a exprimat totodată speranța că acestea vor continua să se dezvolte activ în spiritul unui parteneriat strategic reciproc avantajos", a mai spus el.

Creștin-democratul Jean-Claude Juncker, fost premier luxemburghez, a fost ales marți președinte al Comisiei Europene.

Relațiile dintre Moscova și Uniunea Europeană s-au deteriorat de la anexarea peninsulei ucrainene Crimeea de către Rusia în martie, ceea ce a atras un val de sancțiuni împotriva unor personalități apropiate de Kremlin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав