X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Presa: Ținta rachetei ar putea fi avionul lui Vladimir Putin

18 iul. 2014,, 00:01   Externe
16079 33
Foto: ykt.ru
Țintă probabilă a rachetei ucrainene, care a nimerit în avionul Boeing 777 al companiei aviatice Malaysia Airlines, ar putea fi avionul președintelui Rusiei, informează RT citînd o sursă din Rosaviația. Bordul "numărul unu" în apropiere de Varșovia s-a intersectat cu aeronava malaeziană într-un punct și la același nivel.

Sursa din Rosaviația, în mod absolut confidențial, a informat că există probabilitatea că ținta rachetei ucrainene - trase de la sol sau de pe o aeronavă militară - ar putea fi avionul președintelui Rusiei Vladimir Putin.

"Bordul numărul unu și Boeing 777 malaezian s-au intersectat în același punct și la același nivel. Aceasta s-a întîmplat în apropiere de Varșovia pe eșalonul 330 la o înălțime de 10 100 metri. Bordul numărul unu a fost acolo la 16:21 (ora Moscovei), avionul malaezian - la 15:44 (ora Moscovei)", - a explicat sursa. Potrivit acesteia, conturul aeronavelor este asemănător, dimensiunile liniare, de asemenea, iar culorile la o distanță relativ mare sînt aproape identice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?