X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

«O aventura in jurul lumii!» (FOTO) ©

22 iul. 2014,, 10:32   Societate
4494 0
Foto : noi.md
Pe 20 iulie, Fundatia “Miron Shor” a organizat o sarbatoare pentru copii “O aventura in jurul lumii!” Aceasta a avut loc in scuarul Operei Nationale. In jur de 5000 de oameni, printre rei si 400 de copii din orfelinate si familii social vulnerabile au venit sa se bucure de sarbatoarea organizata de fundatia de caritate.

Micutii au fost incantati sa vada super-eroi din desene animate, clovni, mimi, un show cu bule de sapun. Cei mai activi dintre ei s-au distrat pe tobogane gonflabile, in carusel, dar si au facut o calatorie cu trenutul. Pe langa asta, in scuarul Operei Nationale, transformat pentru o zi intr-o lume de poveste, au fost deschise mai multe ateliere de creatie. Cativa artisti au pictat ore in sir pe fetele copiilor, incantati sa se vada transformati in pisicute, fluturasi sau eroii preferati din povesti. O surpriza in plus a fost inghetata, pop-cornul si apa gratis
Sarbatoarea a avut sloganul «Pentru fapte bune nu e nevoie de motive!».

«Ne-am dorit sa le facem copiilor un cadou frumos. Deobicei, astfel de sarbatori se organizeaza cu un anumit prilej – de ziua copiilor, de exemplu. Noi, insa, suntem convinsi ca pentru asemenea lucruri nu e nevoie de un motiv anume. Vom incerca sa organizam astfel de evenimente cat mai des posibil, ca sa-I bucuram pe cei mici, sa le daruim cat mai multe momente frumoase si sa-I vedem zambind», — a spus Ilan Shor, presedintele Fundatiei de caritate “Miron Shor”.

Pe scurt:

Fundatia de caritate “Miron Shor” sustine copiii care sufera de maladii grave, orfanii si copiii din familii social vulnerabile, dar si veteranii. Fundatia

Fundatia a fost inregistrata pe 30.11.2011. In acest timp au fost organizate multe evenimente de caritate, iar zeci de oameni au primit ajutorul necesar. Presedintele fundatiei este omul de afaceri Ilan Shor.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав