Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Liberalii acuză coaliţia de guvernare de duplicitate

24 iul. 2014,, 12:45   Politică
4359 3
Foto: adevarul.ro
Deputatul din Partidul Liberal Gheorghe Brega a acuzat Coaliţia pentru Guvernare Pro-Europeană (CGPE) de duplicitate şi inconsecvenţă, într-o postare pe pagina sa din reţelele de socializare, relatează agenţia "Infotag".

În calitate de argument parlamentarul a exemplificat prin cazul care a avut loc pe 10 iulie, cînd a fost discutat proiectul declaraţiei Parlamentului privind reglementarea transnistreană. Potrivit lui, PL propusese introducerea unei modificări în document, care ar fi confirmat necesitatea ca Rusia să-şi îndeplinească obligaţiunile de retragere a contingentului său militar de pe teritoriul Moldovei. Însă această iniţiativă nu a fost susţinută de nicio fracţiune din coaliţia de guvernare.

"Verbal am obţinut acordul fracţiunii PLDM, însă la vot s-au prefăcut că afară plouă, deşi era soare. Era clar că cel care "vîntură vînt" în republică şi la Bruxelles şi "cară apă cu ciurul" la Moscova (efectul este acelaşi) nu va vota, că pentru el este o afacere politică şi, dacă votează, Moscova îi tăia porţia, dar poate şi altceva... Ăsta face bani, şi nu politică, este gata să vîndă tot poporul", consideră Brega.

Liberalul a criticat şi alte partide ce fac parte din CGPE. În opinia sa, "cineva încearcă să împartă egal 3 trandafiri (simbolul PDM - "I") spre Est şi Vest, însă oricum o dai, unul revine Vestului şi doi Estului".

"Aşa este cînd alergi după voturi în două direcţii. Cetăţenii sînt deştepţi şi nu-i poţi amăgi cu braşoave, orez, hrişcă sau chiar bani", a subliniat Brega.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав