X 
Jocurile Olimpice stiri: 117
Transnistria stiri: 1453

Primăria anunţă demararea lucrărilor de reconstrucţie a mansardei arse (FOTO)

29 iul. 2014,, 18:05   Societate
3629 0
Foto: chisinau.md
Primăria municipiului Chişinău a anunţat despre începutul lucrărilor de construire a mansardei distruse în urma incendiului din sectorul Botanica.

Potrivit instituţiei, pînă la începutul lunii septembrie curent, urmează a fi construit acoperişul mansardei, după care vor fi executate celelalte etape ale construcţiei. De asemenea, după instalarea acoperişului, antreprenorul va restabili etajele inferioare, în special locurile de uz comun, care au fost inundate ca urmare a intervenţiei pompierilor. Totodată, autorităţile municipale au promis să efectueze şi lucrări de reparaţie în apartamente şi să suporte prejudiciile aduse bunurilor din locuinţe.

Inspecţia de Stat în Construcţii va verifica şi aproba fiecare etapă de lucrări.

Reamintim că incendiul, produs pe 1 mai curent, a distrus 28 de apartamente de la mansarda blocului de locuit din strada Independenţei 10/2, sectorul Botanica. Potrivit experţilor, cauza incendiului a fost un scurtcircuit.

Pentru construcţia acoperişului şi lichidarea consecinţelor incendiului, autorităţile municipale au alocat 3,5 milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?